Hei.

Nå har du kommet inn på bloggen til en fotoamatør (med store bokstaver).

Bor veldig landlig og idylisk til (ifølge meg selv), noe mange av mine bilder viser.
Jeg fikk i Januar-09 tilbud om å få et kamera, et Nikon D50, og tenkte da…hvorfor ikke…dette må jeg prøve (ta bilder). Og som tenkt så gjort.

At jeg skulle føle en sånn iver og glede når jeg er ute og tar bilder hadde jeg ikke regnet med!

Jeg har en tendes til å ta bilder av det meste  jeg kommer over, fra fugler, blomster til ting som nesten er som søppel å regne (og kanskje det artigste å fotografere).

Når jeg har vært ute og tatt en del bilder er jeg som hobbyfotograf  ikke så veldig kritisk til hva jeg legger ut her, så det kan for postes 15-20 bilder etter en tur. Mot de/dere litt mere seriøse fotografer som legger ut 1-4 bilder. Og i den forbindelsen vil jeg bare si:

Legg gjerne igjen en kommentar her, eller bruk kontaktskjemaet.

Jeg ønsker ikke kritikk eks. farve, lukketid, lys etc. for øyeblikket er jeg ikke så opptatt av akkurat det, får heller se om jeg etterhvert ikke går et skritt videre og setter en del fokus på overnevnte.
Det er ikke det at jeg ikke er mottakelig for kritikk, langt derifra 😉
Jeg har valgt å kalle bloggen for Fotoglede, noe den gir meg, og vil bruke bloggen min til å dele mine bilder med de av dere som har lyst til å ta en titt og kanskje gi meg noen tips.


 1. Geir 23.07.09 / 11.18
  1

  Fin fotoblogg du har. Jeg har ikke et tips å komme med, men et spørsmål. Dette er første gang jeg ser akkurat dette designet på en fotoblogg, og lurer på: Er det selvlaget, WordPress, Pixelpost eller noe annet du bruker? Selv bruker jeg WordPress, men vurderer sterkt å hoppe over på Pixelpost.

  • Bente 26.07.09 / 9.34
   2

   Hei Geir:
   Beklager sent svar. Det er noe som vistnok heter bedre sent enn aldri. Håper svaret kan være til hjelp for deg 🙂

 2. H.Strøm 22.01.10 / 23.06
  3

  Flotte bilder og mye glede!

  Jeg liker bloggen din altså!

  Ha en fin helg!

  Mvh

  Heidi

 3. Geir 20.12.10 / 13.34
  4

  Og svaret var;-)

 4. Steinar 21.01.13 / 17.44
  5

  Veldig mye bra 🙂 Vi er litt i samme gate ser jeg – skulle gjerne fulgt bloggen din men finner ingen » påmeldingsknapp » ?

Skriv en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Safari hates me